HAZEL, An Extravagant Musical

Musikalkonsert på Forumtorget!

Musikalen HAZEL, An Extravagant Musical besöker Forumtorget!

Den 23/2 får vi besök av @hazelthemusical i vinterpaviljongen! Dom kommer att bjuda på ett smakprov av den nyskrivna musikalen Hazel An Extravagant Musical!

 

”HAZEL – An Extravagant Musical” är berättelsen om relationen mellan Henry – en extravagant, impulsiv och egocentrisk låtskrivare, och Hazel – en förnuftig, smart och jordnära bokmal. Deras förhållande sätts på prov när Henry ges sitt livs möjlighet: att få delta i låtskrivar-camp på det glamorösa lyxhotellet ”The Rosewood London”. Henry ser detta som sin chans till framgång medan Hazel, som är i slutet av sina studier och helst av allt vill ha lugn i vardagen, tycker illa om idéen. Äventyrar chansen deras relation? Eller var det bara en tidsfråga innan de skulle stå inför samma stora frågor? Hur kan Henry säga nej till sin stora dröm? När är det Hazels tur att ta ut svängarna och följa sin vilja? Och störst av allt, är de verkligen rätt för varandra?

 

Föreställningen kommer spelas på Ö2scenkonst Södermalm 5-13 april. Föreställningen spelas på engelska. Varmt välkomna! Biljetter finns att köpa i länken nedan: https://nortic.se/ticket/event/52978

 

Men innan dess får vi se ett smakprov i Uppsala!

Välkommen!

 

e0WQ1VCw

Arrangör: Forumtorget