Konstmånad på Forumtorget

Vernissage på Forumtorget!

Helena Ekroth: Intuitiv fineliner & mixed media artist. ”Att skapa konst för mig är att följa den inre vägledningen och träna på att släppa taget. Jag låter min fantasi leda vägen. Att skapa är min meditation och zenövning, en upptäckt av det inre landskapet och magin i fe-världarna”

Melissa Strandberg Melissa målar semiabstrakta landskap i pastelliga färger. Ett genomgående tema är blommor som växer ur målarduken, vilket symboliserar en ny början och vägen mot ljuset.

Möt konstnärerna och se dem presentera sin konst Lördag 16/3 kl 11:00-16:00!

Konsten kommer att bytas ut varje lördag då även konstnärerna kommer att vara på plats och presentera veckans verk. Konsten kommer sedan vara tillgänglig för allmän beskådan dygnet runt i den upplysta paviljongen.

Intill paviljongen visas även 22 kartor över olika orter i Uppsala. Kartorna är illustrerade av Sofia Bo och kombineras med en liten anekdot eller berättelse från olika Uppsalaprofiler från respektive ort. Vid verken kommer också alla besökare ha möjlighet att själva svara på frågan ”Vilken plats tycker du om?” och lägga i Forumtorgets brevlåda. På lördagar får alla barn dessutom färglägga en egen illustration av Uppsala och ta med hem.

All konst finns online på Zeitgeist.art.

Välkommen!

 

Landskap

Arrangör: Forumtorget