Sommarvibes med Chulla Bakhtika & DJ Marteen!

Sommarvibes med Chulla Bakhtika & DJ Marteen!

Välkomna sommaren med härlig musik på Forumtorget!

Den 1 juni firar vi sommaren runt om i hela stadskärnan tillsammans med verksamheterna och näringslivet. Forumtorget är självklart med och bjuder på sköna sommarkänslor från scen på pucken!

Chulla Bakthika är en Hatha yogalärare och reggae artist från Sri Lanka. Han har bott i Järna, Sverige sedan 2005 men har hela världen som sin scen. 2015 debuterade han med reggaealbumet ”Singhayo Api” (We are the lions) och 2018 kom nästa album ”Inspiration”. 2023 släppte han olika singlar från albumet han jobbar med ( The Lion Tones ). Albumen finns på Spotify, Itunes & Youtube Musiken är en blandning av singalesiska skalor och melodier, yogamantra (sanskrit) och rootsreggae. Texterna täcker allt från miljöfrågor till relationer, religion och mänskliga rättigheter och sjungs på singalesiska, engelska, svenska, pali och sanskrit.

DJ Marteen är en Forumtorget-favorit som åtaliga gånger fått både kroppar och sinnen i rörelse hos oss. Sköna beats och sommarkänsla utlovas när DJ Marteen ställer sig på pucken kl 14!

Alla våra aktiviteter är gratis och arrangeras av Forumtorget.se

Lägg gärna upp din upplevelse och tagga #forumtorget

DSC_8657

Arrangör: Forumtorget